Nieuwe winter trends

Kerst trends

Deze kerst moeten we het vooral thuis erg gezellig maken, wat is er nou leuker door dit te doen met de mooiste zelfgemaakte kerst decoratie? Bobbiny heeft verschillende kerstprojecten ontworpen, zodat je snel een mooie sfeer creëert in huis. 

We hebben verschillende  projecten gemaakt in de metalen ringen, van kerstbomen tot kerst sterren. De ringen kunt u voor het raam ophangen, maar ook aan de muur staan ze prachtig!

Ook hebben we een sterren kroonluchter die met de verlichting erin prachtig straalt tijdens de donkere dagen. De  sterren  manden zijn mooi voor op tafel gevuld met mooie kerstballen, of kersttakjes. Een glazen windlichtje is natuurlijk ook heel sfeervol, mogelijkheden genoeg!

 

Houten bodems

Bobbiny maakt in ons atelier nu ook houten bodems in verschillende vormen en maten. Deze zijn ideaal voor het haken van de manden met de Bobbiny premium. De  sterren zijn natuurlijk voor de feestdagen een echte eyecatcher, helemaal als je er verlichting doorheen rijgt!

De ovale of rechthoekige bodems zijn ook goed te gebruiken als bodem voor een stoere tas. Maar ook manden voor de kinderkamer, slaapkamer, badkamer  of het toilet zijn zo gemaakt. Gebruik verschillende steken of combineer verschillende kleuren en je hebt weer een totaal andere mand.

Nieuwste Boek Bobbiny love 2.0

Ons nieuwste boek is net vers van de pers gerold en staat vol met de mooiste haakpatronen, aangevuld met een aantal  brei- en macramé projecten. De meeste projecten zijn ook geschikt voor beginnende handwerkers. Haak een mooi kussen, of een stoer vloerkleed voor in de kinderkamer.

Een aantal projecten zijn verkrijgbaar als compleet project in de webshop de rest blijft nog even een verrassing als je het boek ontvangt.